Máte ve svém okolí někoho, komu byste rádi pomohli? Jste třída, oddíl či parta kamarádu, kterým ještě nebylo 26 let a zároveň chodíte minimálně na druhý stupeň ZŠ?

    Chcete si vyzkoušet uspořádat dobročinnou akci? Hledáte někoho, kdo by vám s tím pomohl? Právě pro vás tu jsou Dobro-druzi! Prodlužujeme příjem přihlášek až do 24. října 2018 do 23:59 V programu Dobro-druzi zaměřeném na mladé filantropy podporujeme týmy dětí a mladých lidí ve věku do 26 let, které se rozhodnou věnovat vlastní nápady, aktivitu, energii, čas a vybírají prostřednictvím benefičních akcí finanční prostředky pro dobrou věc.

    Oceňujeme filantropické aktivity dětí a mládeže a chceme k nim inspirovat další. Naším cílem je probouzet v mladých lidech zájem o filantropii, vést je k pomoci druhým a k aktivnímu občanství.

    Chceme, aby se darování, dobročinnost, štědrost a starost o druhé staly běžnou součástí života lidí v Česku. Za posledních 5 let se do programu mladých filantropů zapojilo více než 1000 aktivních dětí a mladých lidí, kteří se rozhodli pomáhat a měnit své okolí k lepšímu.

    Právě jsme vyhlásili nový ročník programu, o tom, jak se přihlásit, se dozvíte na: www.nadacevia.cz/dobro-druzi

    Prodlužujeme příjem přihlášek až do 24. října 2018 do 23:59.

    Podmínky a možnosti se dozvíte na: https://www.nadacevia.cz/dobro-druzi/#proucastniky

    Autor